Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNora Roberts: Az Oromház rejtélye

-20%
Nora Roberts: Az Oromház rejtélye
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Whiskey Beach csodálatos tengerpartja minden évben rengeteg turistát vonz a környékre. A hely legjellegzetesebb épülete a part egyik sziklájára épült Oromház, amely már nemzedékek óta a Landon család otthona.
Eli Landon, a sikeres ügyvéd ugyan Bostonban él, de a szíve mindig oda húzza vissza. Amikor a felesége brutális gyilkosság áldozata lesz, sokáig őt vádolják a bűntény elkövetésével. Tudja, hogy addig nem moshatja tisztára a nevét, amíg meg nem találják Lindsay gyilkosát. Az élete romokban hever, az állását elveszítette, ezért örül, amikor nagyanyja, Hester Landon felajánlja, hogy költözzön az Oromházba, és gondoskodjon az otthonáról, amíg ő felépül egy súlyos baleset után.
Abra Walsh életében is voltak nehéz időszakok, mielőtt Whiskey Beachbe költözött, hogy itt kezdjen új életet. A nő jógafoglalkozásokat tart, ékszereket készít, segít az idős szomszédainak, felszolgál a falu bárjában, és ő Hester Landon bejárónője is. Természetesnek veszi, hogy Eli odaköltözése után róla is gondoskodjon, annál is inkább, mert tiszta szívből sajnálja az ártatlanul meghurcolt férfit.
Közben egyre gyanúsabb események történnek, és szaporodnak a megválaszolatlan kérdések. Ki és miért ölte meg Lindsay-t? Eli nagyanyja miért zuhant le a lépcsőn, az éjszaka közepén? Mit akar Eli-tól a magánnyomozó, és ki bérelte fel? A legnagyobb rejtélyt mégis a titokzatos betörő jelenti, aki több alkalommal is behatolt a házba. Miért ásott árkokat az alagsorban?

 • Átlagos értékelés
  51
  1
  Berger Zsuzsanna
  2016.05.09 10:55
  Tipikus Nora Roberts regény! Szerethető karakterek, romantika, izgalom. Bár az írónőtől az eddigi kedvencem A Tanú, de ezt sem bántam meg, hogy megvettem.
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636898809
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  590
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés