Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Nora Roberts: Az első és utolsó - A Boonsboro Inn trilógia második kötete

-21%
Nora Roberts: Az első és utolsó - A Boonsboro Inn trilógia második kötete
2 490 Ft
Akció: 1 967 Ft1967
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

A Montgomery fivérek, Beckett, Ryder és Owen, egy családi építési vállalkozást vezetnek az édesanyjukkal együtt a marylandi Boonsboro városkában. Nemrég megvásároltak egy régi szállodát, és sok-sok munkával felújították a romos épületet.
Owen a cég fő szervezője, a precizitás és az aprólékos tervezés megszállottja, aki erős kézzel vezeti a családi vállalkozást. A fivérei sokat ugratják a listái meg a táblázatai miatt, de az ő szigorú időrendjének és minden részletre kiterjedő tervezésének is köszönhető, hogy az újjávarázsolt fogadó időben megnyílik. Ám van valami, amit még Owen sem tervezhetett meg előre: Avery MacTavish váratlan fordulatot hoz az életébe.
Avery népszerű pizzázója pont a fogadóval szemben van, így a fiatal nő minden nap láthatja a nem mindennapi felújítás munkálatait - és Owent.
Gyerekkorukban Owen volt az első fiúja, és azóta is jó barátok maradtak. Ám mostanában egyre nyilvánvalóbb, hogy a barátságnál sokkal többet érez iránta. Avery és Owen óvatosan közeledni kezd egymáshoz. Vigyázniuk kell, mert egyikük sem akarja elrontani az addig felhőtlen kapcsolatukat. Közben a fogadó elkészül, és Boonsboro városának minden oka megvan az ünneplésre. De Owen kemény munkája még csak most kezdődik. A vártnál sokkal nehezebbnek bizonyul Averyt meggyőzni arról, hogy az első fiúja egyben az utolsó is.
"A második kezdet" folytatása.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636896423
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  400
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés