Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekOláh Gábor: Diagnózis után

-25%
Oláh Gábor: Diagnózis után
Fő kategória >Egészség, életmód >Egészségügyi könyvek
1 480 Ft
Akció: 1 110 Ft1110
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Kimondják, közlik veled. Rosszindulatú daganat. Mi tehetsz? Hátat fordítasz az egésznek, vagy végigjárod ezt a kivételes utat, belesel a titokzatos sötétbe. Sok belső ellenállást kellett legyőznöm, mire rákos kalandom megírására szántam magam.
Egymástól elhajló pályán mozog a beteg és a mellette lévő társ. A diagnózis első döbbenetének közös kiindulópontjából kénytelen vagy beletanulni egy gyötrelmes folyamatba, beletörődni egy külső és belső változásba, elszakadva szokásaidtól, miközben a másik ezzel a plusz teherrel éli tovább az életét, közlekedik, dolgozik, bevásárol, és ezek tetejébe még téged is ellát.
Csak annyi terhet tegyél rá, amennyit feltétlenül kell. Hidd el nekem, hogy van benned egy varázsló. Egy hozzád legközelebb álló mágus, akire számíthatsz. Aki nem a csillagok állásából, csontok halmazából, szeszélyesen lengő ingából szabja meg sorsodat. És főleg nem állít ki hatalmas számlát hókuszpókusza végén. Ezt a belső mágust kell feltámasztanod tetszhalálából. Aztán engedd, hogy az orvostudomány is tegye a maga dolgát." (Oláh Gábor)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632481333
  Kiadó
  Saxum Kiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés