Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohanna Lindsey: Ördögből angyal - Locke család sorozat 2.

-25%
Johanna Lindsey: Ördögből angyal - Locke család sorozat 2.
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Ophelia Reid lélegzetelállító szépsége mindenkit lenyűgöz. Kár, hogy természete nem áll összhangban angyali külsejével. A lány egy rosszindulatú pletykafészek, éles nyelvétől senki sincs biztonságban. Miután sikerül megszabadulnia az apja által rákényszerített vőlegénytől, Duncan MacTavish-től, Ophelia elhatározza, hogy elsőbálozóként keres magának egy gazdag férjet. A hazafelé vezető úton azonban váratlan esemény történik...

Raphael Locke, a hercegi cím várományosa és hatalmas vagyon örököse minden ifjú hölgy és lányos anya álma a londoni szezonban. A fiatalember azonban még nem szándékozik megnősülni. Amikor barátja, Duncan MacTavish kijelenti, hogy Ophelia sosem fog megváltozni, Raphael nem ért vele egyet, és a két barát fogadást köt. Raphael egy ügyes csellel vidéki birtokára viszi Opheliát, és bebizonyítja haragos vendégének, milyen helytelen a viselkedése. Közben jobban megismeri a lányt, és megtudja, miért lett ilyen elviselhetetlen a természete.

Miután Ophelia magába száll és megváltozik, elérkezik a napja, hogy visszatérjen Londonba, ahol férjet kell keresnie magának. Vajon az együtt töltött idő után Raphael képes lemondani róla, és végignézni, ahogy a férfiak házassági ajánlatokkal ostromolják? És Ophelia ugyanolyan lelkesedéssel járja a bálokat, hogy ragyoghasson, és elbűvöljön mindenkit?
Mi lesz a következménye nem mindennapi kapcsolatuknak, amely egy fogadás miatt kezdődött, és váratlan irányba terelte mindkettejük életét?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636897192
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés