Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekLeila Meacham: Ördögszekerek

-25%
Leila Meacham: Ördögszekerek
3 599 Ft
Akció: 2 699 Ft2699
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Felejthetetlen karakterek, meglepő fordulatok - szívbe markoló történet szerelemről és árulásról, ok nélküli bűnhődésről és önként vállalt vezeklésről a nagysikerű "Rózsák" írójának tollából.
A BŰNÖS, A SZENT ÉS EGY ANGYAL
Miután szülei halálos autóbalesetet szenvednek, az elárvult Cathy Bensont apai nagyanyja veszi magához. Kaliforniában a kivételezettek életét élő, tizenegy éves kislány úgy érzi, kulturális és intellektuális senki földjére került az álmos-poros texasi kisvárosban: Kersey lakosaiban mintha csak akkor lenne némi élet, amikor az iskola focicsapata kivonul a pályára.
Meglepő módon a két sztárjátékos, John Caldwell és Trey Don Hall veszi a szárnyai alá a lányt, és úgy tűnik, hármójuk barátságát az sem törheti meg, hogy az egyik fiú és Cathy évek múltán egy pár lesznek. Az érettségit követően azonban történik valami, ami miatt mindhármuknak le kell mondaniuk az álmaikról.
Noha mindkét fiút ígéretes tehetségnek tartják, csak egyikük fut be fényes sportkarriert a profi ligában, a másik mindenki számára meglepő módon a jezsuita rend kötelékébe lép, az addig orvosi pályára készülő Cathy pedig pincérnői állást vállal a helyi büfében.
Hiába is próbálnának hátat fordítani a múltjuknak és a bűneiknek, útjuk sorsszerűen keresztezi egymást, de huszonkét évnek kell eltelnie, hogy sor kerüljön a nagy találkozásra, amikor végre magyarázatot kaphatnak a fiatal éveiket beárnyékoló történésekre. Egy éjjel végre befut a várva várt hívás...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354602
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés