Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekOrson Scott Card: A rézbőrű próféta - Teremtő Alvin-sorozat - Második kötet

-25%
Orson Scott Card: A rézbőrű próféta - Teremtő Alvin-sorozat - Második kötet
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Az ifjú Alvin Miller kovácsinasnak készül egykori szülőhelyére, Hatrack városába. Útközben azonban bátyjával együtt indiánok fogságába esik, és belekeveredik az indiánok és a terjeszkedő telepesek konfliktusába, amely háborúval és népirtással fenyeget. Kalandjai során találkozik az amerikai történelem alternatív világának nagy alakjaival, Te-Kumszával, az indiai hadvezérrel, az elnöki babérokra törő William Harrisonnal és a kanadai francia kolóniákra száműzött tehetséges tábornokkal, Bonaparte Napóleonnal is. A Teremtés erejét éppen csak tanulgató Alvin igyekszik megfelelni különleges képességei és régen tett fogadalma követelményeinek: életben tartani, ami élő és egésszé tenni, ami darabjaira hullott.
Orson Scott Card alternatív történelmi regénye a XVIII-XIX. századi, frissen függetlenné vált Amerika mágikus világába vezeti az olvasóját, ahol a ráolvasások, bűbájok és igézések a mindennapi élet részei, ahol George Washingtont felségárulásért kivégezték, amiért nem volt hajlandó Jefferson ellen vezetni a seregét, az angol restaurációt meghiúsító Cromwell a déli rabszolgatartó kolóniákra száműzte a Stuartok királyságát, ahol még csak gyermekcipőben jár az Egyesül Államok, és ahol Benjamin Franklint kora legnagyobb varázslójaként tartják számon.
Card az egyetlen író, aki egymás után kétszer kapta meg a Hugo- és a Nebula-díjat, A rézbőrű profétáért pedig többek között a Locus irodalmi díjjal jutalmazták.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633950555
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  352
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés