Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekOsho: Ártatlanság, tudás és csoda (DVD melléklettel)

-21%
Osho: Ártatlanság, tudás és csoda (DVD melléklettel)
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

"Az okos ember kérdőjelek között él, aki viszont csodálattal és áhítattal éli az életét, az csak a felkiáltójelet ismeri." (Osho)

Hová lett a gyermeki rácsodálkozás képessége?

A gyermek ártatlannak születik, s amíg nem tud semmit, nem is korlátozza semmi. Rácsodálkozik a világ dolgaira, és boldog tőlük. Ám ahogy felnő, és egyre többet tud, mindjobban eltávolodik a kezdeti teljességérzéstől. Erre persze szükség van: szert kell tennie a tudásra, a megkülönböztetés képességére, azután viszont tovább kell lépnie. Meg kell haladnia ezt a fázist, és átlépni a "boldog bolond" állapotába, újra gyermekké kell válnia. Meg kell haladni a tudást, amely lezár, bebörtönöz - újra meg kell tanulni megismerni a dolgokat tiszta tudatossággal, nyitott elmével.
Újra rá kell találnunk a rácsodálkozás, a spontán öröm képességére, hogy átvegye a cinizmus és a reménytelenség szerepét, amely a felnőttek életét megkeseríti. Az "Ártatlanság, tudás és csoda" lapjain Osho elmeséli, hogyan juthatunk el utunkon odáig, hogy újra a gyermekkor ártatlan és csodálkozó szemével lássuk a világot.

A DVD-melléklet Osho eredeti előadásának felvétele, amely lehetőséget ad az olvasónak, hogy eredeti forrásból élhesse át Osho közvetlen bölcsességét és humorát. Az eredeti előadásmódot tiszteletben tartva, a DVD angol nyelvű, a menüben angol és magyar feliratozás választható.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291359
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  228
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  40 Ft
Webáruház készítés