Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPálfi Andrea: Recept nélkül kapható gyógyszerek

-5%
Pálfi Andrea: Recept nélkül kapható gyógyszerek
3 600 Ft
Akció: 3 420 Ft3420
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Ez a könyv gyógyszerekhez nyújt segítséget, a recept nélkül kapható gyógyszerek a témája. A gyógyszerész ismeri a hatóanyagokat, a gyógyszereket, az orvos a betegséget, a beteg sok esetben sajnos csak a reklámok alapján kér valamit.
Barkochba játék a patikában, amikor a gyógyszerész azt próbálja kitalálni, hogy a beteg milyen reklám gyógyszerét látta tegnap a tévében. A könyv elkészítését az is motiválja, hogy végre ismét bízzunk a gyógyszerekben. Sokszor lelkiismeret nélkül reklámoznak gyógytermékeket, amelyek egy részével még kellő tapasztalat sincs, mert rövid időn belül átcsomagolják, átnevezik őket, majd döbbenten látjuk, hogy új termékként hirdetik.
Igen, a fű, fa, virág között is vannak kedvező hatású gyógynövények, de dédnagyanyáink korában is volt fű, fa, virág, mégis 10 gyerekből 3 nőtt fel, a többi már gyermekkorban meghalt akár egy egyszerű légúti fertőzésben, mert nem voltak antibiotikumok.
A törzskönyvezett gyógyszerek egy része a mai napig gyógynövény hatóanyag tartalmú, ha természetes gyógymódot szeretnénk választani, bátran lehet ebből a könyvből is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632264257
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  596
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés