Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPapp József: A magyar gazdasági csoda - Új paradigmák az adózásban és a vállalkozásfejlesztésben

-21%
Papp József: A magyar gazdasági csoda - Új paradigmák az adózásban és a vállalkozásfejlesztésben
2 699 Ft
Akció: 2 132 Ft2132
Virtuális számla jóváírás: 27 Ft

"Magyar gazdasági csoda" alatt Papp József a csalás kényszere alól felszabadítani képes, a közteherviselést igazságosan szolgáló új adórendszer bevezetését érti, ami jelentősen megnövelné a gazdasági válságból való gyors kilábalás esélyeit.

A kötetből megismerhetjük az adók, a jövedelemelosztás, a jövedelem-újraelosztás gyakorlatát, ezek hatását a költségvetésre és a vállalkozásfejlesztésre. A szerző körvonalazza egy új országstratégia megvalósításához a lehetséges kitörési pontokat, melyek egy új társadalmi közmegegyezés mellett biztosítanák a fenntartható fejlődést. Papp József számadatokkal bizonyítja az alacsony adók, a munkavállalóknál nagyobb arányban hagyott jövedelmek és egy ésszerű vagyonadóztatás teljesítményre gyakorolt hatásait, egyúttal a csalás és korrupció visszaszorításának lehetőségeit.

A kötetet haszonnal forgathatják a gazdaság kérdései iránt érdeklődők éppúgy, mint a témában elmélyülni kívánó egyetemi hallgatók, ugyanakkor a szerző kimondott szándéka, hogy a leendő kormányzati munkába beépüljenek az általános adócsökkentésre és az adóztatási szerkezetre vonatkozó javaslatai.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632971988
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés