Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPatrice Karst: A láthatatlan fonal - Az elválással, távolléttel kapcsolatos félelmek enyhítésére

-25%
Patrice Karst: A láthatatlan fonal - Az elválással, távolléttel kapcsolatos félelmek enyhítésére
2 490 Ft
Akció: 1 870 Ft1870
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Azokat, akik szeretik egymást, összeköti egy láthatatlan fonal. Akkor is, ha éppen távol vannak egymástól. Sőt, még akkor is, ha az egyikük már nem is él. Aki szeret valakit, soha nem lesz egyedül.

A szeretteinktől való elszakadás és távollét mindannyiunknak nagyon nehéz élmény, de a gyerekek számára különösen ijesztő és fájdalmas. Márpedig az élet bőségesen teremt olyan alkalmakat, amikor ezt a félelmet és fájdalmat meg kell tapasztalniuk, legyen szó a szülők válásáról, valamelyikük külföldi munkavállalásáról, egy barátság megszakadásáról, vagy egy családtag haláláról.

Sőt, van, hogy semmi különös nem történik, a gyermek mégis nagyon szorong a hozzá közelállók elvesztésétől, az egyedül maradástól. Néha annyira, hogy az elválástól is fél. Ezt a félelmet enyhíti Patrice Karst lírai szépségű, szívmelengető meséje, mely a világ minden táján meghódítja a kicsiket és nagyokat. Beavat a láthatatlan és elszakíthatatlanul eről fonal titkába, amit csak azok ismerhetnek, akik szeretik egymást. Megnyugtat, vigasztalást és biztonságérzetet ad, segít átvészelni a nehéz korszakokat is.

"Ha hiszel a láthatatlan fonal létezésében - van; megjelenik és rángatni tudod. Próbáld ki! Csodálkozni fogsz..." (Vekerdy Tamás)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155281259
  Kiadó
  Kulcslyuk Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  34
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés