Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPatrick Holford: Mondj nemet a cukorbetegségre! - Étrendalapú program a vércukorszint helyreállításához és szinten tartásához

-21%
Patrick Holford: Mondj nemet a cukorbetegségre! - Étrendalapú program a vércukorszint helyreállításához és szinten tartásához
3 490 Ft
Akció: 2 750 Ft2750
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Nyakunkon a diabéteszjárvány, ami manapság egyre több fiatalt is érint. Jó hír azonban, hogy a 2-es típusú diabétesz életmódbeli változásokkal nem csupán megelőzhető, de meg is szűntethető. Patrick Holford praktikus tanácsai segítenek abban, hogy a megfelelő táplálkozási és életmódbeli változtatások révén megszabaduljunk a gyógyszerektől, és egészségesen mondhassunk nemet a cukorbetegségre.

"A diabéteszes esetek növekedésének egyik legriasztóbb vonása az, hogy a cukorbetegek felének nincs is tudomása arról, hogy e betegségben szenved. Ez egy ketyegő időzített bomba, ezért kétszeres fontosságú, hogy az emberek tisztában legyenek a kockázati tényezőkkel és azzal, hogyan előzhetik meg a betegséget. Ebben jelenthet segítséget ez a könyv."

Patrick Holford úttörőnek számít a táplálkozás területének újszerű megközelítésében, a témában több mint 30 kötet fűződik nevéhez. Évtizedek óta bestseller szerzője és vezető szóvívője a táplálkozási és mentális egészségügyi problémáknak, és tanácsait olyan brit országos napilapok idézik rendszeresen, mint a Daily Mail vagy a Guardian. Vallja, hogy a folyamatos gyógyszerszedés helyett a megfelelő táplálkozással számos probléma elkerülhető, a meglévő tünetek pedig enyhíthetők.

A Mondj nemet a cukorbetegségre! Az alábbi kérdésekre nyújt hathatós segítséget:
- az 1-es és 2-es típusú diabétesz okainak és a kezelés lehetőségeinek feltárása;
- tíz módszer a diabétesz megelőzésére és leküzdésére;
- a Holford-féle alacsony glikémiás terhelésű étrend bemutatása;
- receptek a diabétesz leküzdéséhez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283154
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  456
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés