Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPatti Digh: Most élsz - Kézikönyv a boldogabb, tudatosabb és teljesebb élethez

-25%
Patti Digh: Most élsz - Kézikönyv a boldogabb, tudatosabb és teljesebb élethez
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft2999
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Most élsz - ragadd meg a napot!
Vajon mit tennénk, ha megtudnánk, hogy harminchét napunk van hátra? Otthagynánk csapot-papot, és körbehajóznánk a világot? Halmoznánk az élvezeteket, extrém sportokba menekülnénk? Esetleg teljes kétségbeesésbe vagy apátiába esnénk?

Patti Digh, akit egy tragikus családi történet arra késztetett, hogy komolyan szembenézzen élet és halál kérdéseivel, egészen más választ kínál olvasói számára. A Most élsz című könyv 37 szellemes, inspiráló élettörténeten keresztül világít rá arra, hogy a kulcs az egyszerűségükben csodálatos hétköznapok tudatos, kompromisszumok nélküli megélésében rejlik. Abban, hogy megtanuljunk igent mondani, jobban szeretni, nagylelkűvé válni, bízni önmagunkban, felszólalni az igazságunkért és lassítani.

A Most élsz című könyv az elgondolkodtató történetek mellett gyakorlati feladatokat is tartalmaz, amelyek egyik típusa azonnali feladatként rögtön elvégezhető, a másikhoz hosszabb idő, gyakorlás szükséges. Így válik valódi útmutatóvá, kézikönyvvé ahhoz, hogy megtanuljunk odafigyelni önmagunkra, és teljes életet élni. Mert "minden nap az első nap s egy ajándék".

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633575215
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  232
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  740 g/db
Webáruház készítés