Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPaul S. Kemp: Star Wars: Sith Nagyurak

-25%
Paul S. Kemp: Star Wars: Sith Nagyurak
3 700 Ft
Akció: 2 775 Ft2775
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Anakin Skywaker, a Jedi lovag már csak emlék...
Darth Vader, a császár tanítványa többször bebizonyította már sötét oldal iránti elkötelezettségét. Ám a Sith Rend történelme az árulások történelme. A tanítványnak meg kell ölnie a mesterét ahhoz, hogy a helyébe léphessen, és Vader még nem adta tanúbizonyságát a hűségének. Egészen mostanáig.
Cham Syndulla, a twi'lek szabadságharcos régóta küzd már azért, hogy kiszabadítsa szülőbolygóját a Birodalom fennhatósága alól. Palpatine császár azonban nem akarja kiengedni a markából a Ryloth-t, és a Darth Vader kíséretében elindul, hogy személyesen tapossa el a lázadást. Syndulla és a társai számára így elérkezik a pillanat, amikor lesújthatnak a galaxis népeit elnyomó zsarnokra.
A támadás miatt Palpatine és Vader kényszerleszállást hajtanak végre egy erdő mélyén. Távol vannak minden lakott területtől, elszánt szabadságharcosok vadásznak rájuk, és a kapcsolatuknak olyan próbát kell kiállnia, mint még soha. Nem számíthatnak másra, mint a fénykardjukra és az Erő sötét oldalára. A Sith Nagyuraknak el kell dönteniük, hogy győztes szövetségesek akarnak-e lenni, vagy halálos ellenségek...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973485
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  332
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés