Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPaul Sussman: A jeruzsálemi templom titka - Izgalmas bűntény a Közel-Kelet titokzatos világában

-21%
Paul Sussman: A jeruzsálemi templom titka - Izgalmas bűntény a Közel-Kelet titokzatos világában
3 490 Ft
Akció: 2 750 Ft2750
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Amikor Piet Jansen, a korosodó hoteltulajdonos holttestét megtalálják egy elhagyatott régészeti lelőhelyen, a luxori rendőrség nyomozója, Júszuf Kalifa azt hiszi, egyszerű esettel áll szemben. De a rutinnyomozás villámgyorsan valami egészen mássá változik. Kalifa veszélyes, ingoványos terepre téved, és bármerre indul, mindenütt mohóság, kétszínűség és bosszú keresztezi útját.
A történet az ősi Jeruzsálemtől a kereszteseken és a rejtjeles középkori kéziratokon át a holokauszt szörnyűségéig, majd egy rég elveszített náci kincsig és a mai Gázai övezetben elkövetett gyilkosságokig vezet.

Sussman kiválóan ismeri Egyiptom jelenét és múltját, és megvan benne az a képesség, hogy vonzó hősöket, melléjük pedig valódi gonosz alakokat teremtsen. Történeteit mindig egy ősi rejtély köré szövi, amelynek megoldása állandó főszereplőjére, az igazságot fáradhatatlanul kereső Júszuf Kalifa felügyelőre vár.
Első, nagy sikerű Kalifa-regénye a Kambüszész elveszett hadserege, amelyet A jeruzsálemi templom titka követ, a sort pedig a magyarul frissen megjelenő Ozirisz labirintusa zárja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283444
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  576
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés