Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPaul Sussman: Kambüszész elveszett hadserege - Izgalmas bűntény a Közel-Kelet titokzatos világában

-25%
Paul Sussman: Kambüszész elveszett hadserege - Izgalmas bűntény a Közel-Kelet titokzatos világában
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Kr. e. 525-ben a perzsa uralkodó, Kambüszész hadat indított az egyiptomi Nyugati-sivatagba, a szívai látnok elpusztítására. A legenda szerint a hadsereget óriási homokvihar lepte meg, és nyomtalanul eltűnt... 2500 évvel később a Nílus megcsonkított holttestet vet partra Luxorban, egy régiségkereskedőt brutálisan lemészárolnak, egy brit régészt pedig holtan találnak az ősi szakkarai nekropoliszban...

Elsőre úgy tűnik, az események között nincs összefüggés, de Júszuf Kalifa, a luxori rendőrség felügyelője gyanakodni kezd - akárcsak Tara Mullray, a régész lánya. A nyomozás az erőszak és a cselszövés labirintusába vezet, és ami az igazság kiderítésének indult, hamarosan élet-halál harccá változik, amelyben hőseinknek nemcsak ellenfeleikkel, de saját múltjukkal is meg kell küzdeniük.

Sussman kiválóan ismeri Egyiptom jelenét és múltját, és megvan benne az a képesség, hogy vonzó hősöket, melléjük pedig valódi gonosz alakokat teremtsen. Történeteit mindig egy ősi rejtély köré szövi, amelynek megoldása állandó főszereplőjére, az igazságot fáradhatatlanul kereső Júszuf Kalifa felügyelőre vár.
Első, nagy sikerű Kalifa-regénye a Kambüszész elveszett hadserege, amelyet A jeruzsálemi templom titka követ, a sort pedig a magyarul frissen megjelenő Ozirisz labirintusa zárja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283451
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  520
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  440 g/db
Webáruház készítés