Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPaul Sussman: Ozirisz labirintusa - Izgalmas bűntény a Közel-Kelet titokzatos világában

-25%
Paul Sussman: Ozirisz labirintusa - Izgalmas bűntény a Közel-Kelet titokzatos világában
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Jeruzsálemben meggyilkolják Rivka Kleinberget, a nagy leleplezéseiről híres újságírónőt. Árie Ben Roj nyomozó azonnal az ügy megoldásába fog, ám az egyik szál egy évtizedekkel korábban, Egyiptomban történt esethez vezet, amikor is egy brit egyiptológus ­ akiről az a legenda járja, hogy mesés aranybányát talált - nyomtalanul eltűnt. A nyomozásban megrekedt Ben Roj régi barátjához, a luxori rendőrség felügyelőjéhez, Júszuf Kalifához fordul segítségért.
Kalifa éppen egy rejtélyes kútmérgezési ügy földerítésén dolgozik, de időt szakít némi kutatómunka elvégzésére, és amit talál, mindkettejük életét örökre megváltoztatja.

Sussman kiválóan ismeri Egyiptom jelenét és múltját, és megvan benne az a képesség, hogy vonzó hősöket, melléjük pedig valódi gonosz alakokat teremtsen. Történeteit mindig egy ősi rejtély köré szövi, amelynek megoldása állandó főszereplőjére, az igazságot fáradhatatlanul kereső Júszuf Kalifa felügyelőre vár.

Első, nagy sikerű Kalifa-regénye a Kambüszész elveszett hadserege, amelyet A jeruzsálemi templom titka követ, a sort pedig a magyarul frissen megjelenő Ozirisz labirintusa zárja.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283437
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  704
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  590 g/db
Webáruház készítés