Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPavel Tsatsouline: Kőkemény hasizmok - Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen!

-25%
Pavel Tsatsouline: Kőkemény hasizmok - Üss keményen! Emelj nehezet! Állj készen!
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A "Kőkemény Hasizmok" edzésprogram egyetlen célja a kivételesen erős törzsizomzat volt. De nem csak azért, hogy utánad forduljanak az emberek a "kockahasad" láttán. Pavel véleménye szerint a hasizmaidnak egyszerre kell fegyverként, páncélként és erőreaktorként működniük. A kockahas csupán ennek az erőnek a mellékhatása.

A "Kőkemény Hasizmok" program segítségével olyan áthatolhatatlan testpáncélt fejleszthetsz, amely képes ellenállni a legerősebb ütéseknek is. Olyan erőt biztosít számodra, hogy pusztító válasszal torolhatod meg a téged ért ütést. És ha végigcsinálod, képes leszel nagyobb súlyokat felemelni, mint eddig bármikor - ráadásul mindezt sokkal biztonságosabban.

Hosszú évek elhivatott kutatását és kísérletezését követően Pavel három "gyilkos" gyakorlatot határozott meg, amelyek elegendőek ahhoz, hogy a törzsedet ilyen magas szintre fejleszthesd. Ha pontosan követed Pavel utasításait, garantált az eredmény. Pavel megmutatja, hogyan összpontosíts. Neked pedig nincs más dolgod, mint végrehajtani az előírt feladatokat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155492440
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  190
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés