Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPeer Krisztina: Mi bántja a gyerek lelkét? - 150 kérdés gyermekkori pszichés megbetegedésekről (P)

-25%
Peer Krisztina: Mi bántja a gyerek lelkét? - 150 kérdés gyermekkori pszichés megbetegedésekről (P)
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Ha egy hideg estén a gyerek mezítláb rohangál otthon a konyhakövön, majd másnap felfázásra panaszkodik, nem esünk kétségbe a szükségesnél jobban. Pontosan látjuk az ok-okozati összefüggést. Tudjuk, mi a teendő, a helyzet ismerős és átlátható. Nem így a pszichés eredetű megbetegedéseknél.

Miért fáj a gyerek haza állandóan? Baj, hogy ennyire fél az idegenektől? Túlságosan kötődik hozzám, biztos, hogy egészséges felnőtt lesz belőle? Eleget evett? Túl sokat evett? Biztosan nem lesz anorexiás? Lehet egy kisgyerek depressziós? Normális, hogy nem szólal meg az óvodában? Mi számit egyáltalán normálisnak? Mit csináljak most?

Legyen szó csupán aggodalomról vagy tényleges intő jelről, a probléma soha nem egyszerű. Nehéz a szülőnek, a nevelőnek, de legfőképp a gyermeknek. Ez a könyv igyekszik segíteni abba, hogy egy esetleges problémát minél előtt felismerjünk, és ezáltal az érintett gyermek és család minél előbb megkaphassa a szükséges segítséget vagy épp ellenkezőleg - megnyugatassa az aggódó anyukát: ez a gyerek tökéletesen rendben van.

"Ez a könyv olyan gyerekkori betegségekről szó. amelyek magatartási, viselkedési, érzelmi vagy gondolkodásbeli eltérésekkel járnak. Olyan gyerekekről szól, akiket előszeretettel hívunk "rossz gyereknek" - tesszük ezt anélkül, hogy pontosan ismernénk mi rejlik a viselkedésük hátterében."

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789638975171
    Kiadó
    Tea Kiadó
    Kiadás éve
    2015
    Oldalszám
    208
    Kötésmód
    puha kötés
    Tömeg
    440 g/db
Webáruház készítés