Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Pergel Zsolt: Mesés pofára esés - avagy meghalni egy kicsit...

-21%
Pergel Zsolt: Mesés pofára esés - avagy meghalni egy kicsit...
1 995 Ft
Akció: 1 576 Ft1576
Virtuális számla jóváírás: 20 Ft

A Pizza, szerelem, Mexikó c. regény folytatásában a kalandok még izgalmasabb irányt vesznek csetlő-botló főhősünk számára, mint korábban. A könnyed, humoros hangvétel, némi romantika és nem utolsó sorban a hihetetlen események újfent izgalmas órákat hoznak az olvasó számára.
A kissé naiv fiatalember, mondhatni szokás szerint, ismét egy lány miatt kerül bajba és köt ki egy távoli országban, ahol egy világraszóló összeesküvés utáni nyomozásban kénytelen a hazát szolgálni. Mindeközben megjelenik egy újabb nő, aki veszélyes, rejtélyes, ugyanakkor igen csak szemrevaló teremtés, és egyben a fő ellenség is. Szerelmi háromszög alakul ki, mindenki fi gyel mindenkit, mindenki ármánykodik mindenki ellen, mindenki a maga oldalára akarja állítani őt. Ám az állandó életveszélyben lassan megedződő fi atalember, megunva a hatalmasok játékát, a saját útját kezdi járni, nem kis kalamajkát okozva ezzel.
Búvárkalandok a Vörös-tengeren, harc a túlélésért a pokolian forró kősivatagban, emberrablás, üldözés, egy titokzatos bérgyilkos feltűnése, mind-mind egyre átláthatatlanabbá szövi az összeesküvések hálóját, aminek következtében már nem tudni, ki a barát és ki az ellenség. Legvégül pedig azt is el kell áruljuk, hogy a főhős meghal.
De csak egy kicsit...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155056680
  Kiadó
  Aposztróf Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  168
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés