Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Peter F. Hamilton: Pandóra csillaga II. kötet - Nemzetközösség Univerzum

-21%
Peter F. Hamilton: Pandóra csillaga II. kötet - Nemzetközösség Univerzum
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757

Krisztus után 2380-at írunk, és az emberiség már több mint hatszáz bolygót kolonizált, amelyeket féregjáratok kötnek össze. A Föld központú Csillagközi Nemzetközösség egy békés, gazdag társadalommá vált, ahol a lakosok a megfiatalító eljárásnak köszönhetően évszázadokig élhetnek.

Amikor Dudley Bose csillagász felfedezi, hogy egy több mint ezer fényévre lévő csillag váratlanul eltűnik, mert bebörtönzi egy emberi elmével felfoghatatlan méretű erőtér, a Nemzetközösség nyugalma felbolydul, mindenáron ki akarják deríteni, hogy mi történt. Mivel a hagyományos féregjáratok nem érnek el olyan messzire, megépítik az első, fénysebességnél gyorsabb utazásra képes csillaghajót. A Második Esély Wilson Kime kapitány, a régi dicsőséges időket hajszoló egykori NASA pilóta irányításával elindul a történelmi jelentőségű expedícióra.

De valaki vagy valami nem véletlenül zárt be egy egész csillagrendszert. Ha a Második Esélynek sikerül megtalálnia a bevezető utat, vajon mit engednek szabadon?

A Pandóra csillaga a Nemzetközösség univerzumában játszódik.

Aki belekezd a regénybe, többé nem tudja letenni… Hamilton bebizonyítja, hogy az „intelligens űropera” nem ellentmondásos kifejezés – Publishers Weekly

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633950630
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  544
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés