Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Peter Robinson: Sötét ügylet

-21%
Peter Robinson: Sötét ügylet
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362

Egy rendőrségi rehabilitációs központ - egy helyszín, amely hemzseg a kopóktól. Ki gondolná, hogy egy bérgyilkos épp itt akar lecsapni az áldozatára?
Bill Quinn nyomozó felesége halálát követően nyaki és gerincproblémával keresi fel az intézetet, ám soha többé nem hagyja el. Összegörnyedt holttestére a központ parkjában találnak rá. A melléből egy nyílvessző áll ki.
Alan Banks főfelügyelőhöz kerül az ügy. A házkutatás során olyan fényképekre bukkannak, amelyekkel a nyomozót zsarolhatták. Miért tartotta Quinn magánál a kompromittáló fotókat? Át akarta adni valakinek? Netán számított a gyilkosságra, és rendőr kollégáinak akart így üzenni? Talán ismerte is a gyilkosát? Számtalan kérdés merül fel, amelyekre Banks a régi ügyek aktáiban keresi a választ. A nyomozócsoportra nem kis munka vár: minden információ híján kell a képen szereplő fiatal lányt megtalálniuk. Kisvártatva újabb gyilkosság történik, amely - ha csak egy vékony szállal is - a detektív halálához kapcsolható. A főfelügyelő egyre szövevényesebb hálóban találja magát: uzsoraügyek, embercsempészet, kelet-európai maffia és egy fiatal lány hat évvel ezelőtti eltűnése köti gúzsba, és a nyomozás során csak a megérzéseire hagyatkozhat.

Peter Robinson (Rosszfiú, Mérgező emlékek) regénye olyan, mint egy folyó: újabb és újabb mellékágak hoznak friss információkat, továbbgörgetve a cselekményt, magával sodorva az olvasót, míg el nem érünk a torkolatig, egy jó néhány évvel ezelőtti tragédiára adva megnyugtató lezárást.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9636435394
  Kiadó
  General Press Kiadó, Világsikerek
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  376
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés