Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPeter Stjernström: A világ legjobb könyve

-25%
Peter Stjernström: A világ legjobb könyve
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Titus alkoholista. Mellesleg befutott író. Sikeres, de a siker nem izgatja, a díjak nem érdeklik, józanul még képes lenne jót írni, de ritkán józan. Unja az egészet. A jóképű és fiatal Eddie ellenben igazi irodalmi rocksztár. Szerelmes költeményeit zabálják a nők, már csak egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen a messzi észak legkiemelkedőbb írója.
Titus és Eddie jól berúgnak. És ha már berúgtak, fogadást kötnek; egyikük megírja a világ legjobb könyvét, azt a könyvet, amiben minden benne van. Ami az összes sikerlistán első tud lenni, legyen az thriller, szakácskönyv, népszerű pszichológia, romantikus regény, stb. Így a világon mindenki az ő könyvét olvashatná. Az izgalmas fogadás véresen komoly fordulatot vesz, ahogy a két író újabb és újabb trükköket vet be, hogy övé legyen a trófea. Ki ér célba előbb? Meg lehet írni a világ legjobb könyvét? És ha egyszer megírták, el lehet olvasni?
Peter Stjernström az abszurd humor és az önfeledt szórakoztatás nagymestere, Jonas Jonasson méltó utóda a svéd irodalomban. Miután otthagyta a számára kiüresedett és unalmas pénzvilágot, Stjernström 2003 óta főfoglalkozású író. Saját bevallása szerint azokhoz szól, akik szeretik a fordulatos sztorikat, és még tudnak mosolyogni. A világ legjobb könyve immár 8 országban siker.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632933139
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  334
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés