Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPéterfy-Novák Éva: Egyasszony - Aki nem félt elmondani, amiről mindenki hallgat

-26%
Péterfy-Novák Éva: Egyasszony - Aki nem félt elmondani, amiről mindenki hallgat
2 990 Ft
Akció: 2 213 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Egy fiatal vidéki lánynak a 80-as évek derekán mozgás- és értelmi sérült gyermeke született. Bántalmazó férje oldalán küzdött kitartóan a családja boldogságáért, de harca kudarcra volt ítélve...
Azóta eltelt több mint harminc év, a lányból asszony lett, de nem sikerült feldolgoznia az átélteket. Ezért kezdett blogot írni, amit rövid időn belül százezrek olvastak.

Péterfy-Novák Éva története a veszteség utáni továbblépésről és az elfogadás folyamatáról szól - egy olyan korban és közegben, mely sem a hibát beismerni, sem a mássággal együtt élni nem akar.

"Borzongtam, és nem tudtam letenni. Őszinte bátorsága erőt ad az élet elfogadásához. Ez nem egy asszony sorsa, ez mindannyiunk sorsa!" (Jakupcsek Gabriella)
"Egy férfiélet kevés megérteni a nőt, az anyaságot, a szeretettel vegyes vesződést, a törődésben való megsemmisülést. Számomra ez a történet arra hivatott, hogy ebben segítsen." (Kiss Tibi)
"Feldolgozhatatlannak vélt fájdalomról olyan regényt írni, amely az életet ünnepli, szinte lehetetlen feladat. Évának sikerült." (Rácz Zsuzsa)
"Ez a könyv hű tükre a valóságnak. Se letenni, se elfelejteni nem lehet." (Mácsai Pál)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633103852
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  290 g/db