Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPetrus Márta: Talpra állás művészete

-25%
Petrus Márta: Talpra állás művészete
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A válás nem csak egy kapcsolat vége, hanem egy új élet kezdete is egyben. A szerző - maga is két kisgyermeket nevelő elvált édesanya - nagyon is jól tudja, hogy megy ez: amikor kiderül, hogy nincs tovább együtt, amikor mindezt meg kell mondani a gyerekeknek, a szülőknek, osztozni kell a közös otthonon és ingóságokon, valamint a rokonokon és barátokon, dönteni a gyermekek további sorsáról és a róluk való gondoskodásról, a kapcsolattartásról.
Gyakran valamelyik fél elköltözik, számos életkörülmény megváltozik. Mindez akkor is megviseli a válófélben lévőt, ha ő maga akart kilépni a kapcsolatból.
Petrus Márta optimista, előremutató könyve, melyben a népszerű blogjához hozzászóló sorstársak történetei és tapasztalatai is helyet kaptak, átsegít a lelki nehézségeken és gyakorlati problémákon, miközben lendületes, szórakoztató stílusával és okos tanácsaival a válófélben lévő jó barátjává válik.
A szerző munkáját nagy tapasztalattal rendelkező szakértőgárda segítette: pszichológus, családjogász, gyermekvédelmi szakember, válási mediátor és pénzügyi coach.
Az Elváltan, boldogan sorozat első darabja arról szól, hogyan álljunk mielőbb talpra a válás során.
A(z) Talpra állás művészete (Könyv) szerzője Petrus Márta.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631251784
  Kiadó
  Szilvia és Társa Bt
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  206
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés