Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPhil MacDonald - Ian Lyons - Rory Boland: Hongkong

-25%
Phil MacDonald - Ian Lyons - Rory Boland: Hongkong
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg - a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: Rövid az idő, tenger sok a látnivaló - hogyan állíthatjuk össze a legokosabban hongkongi kirándulásunk menetrendjét?
Kalandra fel!: Dim sum, bevásárlókörút, feng shui mesterek, teaházak - megannyi különleges, kihagyhatatlan élmény.
Bennfentes tipp: Csak a beavatottak számára ismerős helyek, fontos tudnivalók - a National Geographic fotósainak, újságíróinak, szakértőinek kincset érő tanácsai.
Gyalogos és autós túrák: Gyarmati Hong Kong, Nathan Road, Stanley Village, Sai Kung - részletes leírással, térképpel.
Kirándulások: Mai Po-lápvidék, Cheung-sziget, Clear Water-öböl, Guangzhou - háborítatlan zugok, csodás hongkongi látnivalók.
Ne hagyjuk ki!: Különösképpen ajánlott helyek és programok. Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639810846
  Kiadó
  Geographia Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés