Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPhilippi Ryan Hank: A másik nő

-25%
Philippi Ryan Hank: A másik nő
Fő kategória >Regény >Thriller
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Jane Ryland csillaga felfelé ível a televíziós riporterek között... amíg egy nap nem hajlandó kiadni informátora nevét, és emiatt mindent elveszít. A kegyvesztett újságíró nem elégszik meg az unalmas feladattal, amit rásóznak, így hamarosan nyomozni kezd az egyik szenátorjelölt szeretője után - és már csak néhány nap van hátra a mindent eldöntő választásokig.
Jake Brogan, a bostoni rendőrség nyomozója egy gyilkosra vadászik. Már két azonosítatlan női holttestet is találtak hidak közelében, így a detektívet folyamatosan újságírók hada követi, hogy árulja el, valóban a "Hidas Gyilkos" vadászik-e a fiatal bostoni nőkre.
A holttestek száma egyre nő, a választás pedig közelebb van, mint gondolnánk. Jane és Jake rájönnek, hogy a két ügy kapcsolatban áll egymással. Úgy tűnik, olyan gyilkossal állnak szemben, aki bármire hajlandó, csak hogy elkerülje a botrányt.
Mocskos politika, piszkos játszmák és megdöbbentő fordulatok. A másik nő - egy lebilincselő sorozat első kötete! Csábítás, árulás és halál - a győzelemhez ezúttal sokkal többre lesz szükség egyszerű szavazatoknál.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633991923
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  525
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés