Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPierrot - Gábor Endre: Magister M - Aki meghalt, mielőtt megszületett

-22%
Pierrot - Gábor Endre: Magister M - Aki meghalt, mielőtt megszületett
3 699 Ft
Akció: 2 880 Ft2880
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Elrejtett kincs Sopianae városában...
Egy díszes karperec Janus Pannonius hagyatékából...
Egy eltűnt corvina...
Jonathan Hunt Pécsett nyomoz...

Egy visegrádi ásatáson a Mátyás korabeli várfal kis cellájában harmincöt év körüli férfi földi maradványait tárják fel a régészek. Ez önmagában nem számítana szenzációnak, azonban a felirat, amelyet a fogoly vélhetően a kínhalála előtti órákban börtöne falába kapart, igencsak meghökkenti a kutatókat: Magister M 1872 Pécs - 1488 Visegrád.
Hogyan születhetett valaki négyszáz évvel a halála után? Tévedés történt, netán zseniális lelethamisítás áll a háttérben? A rejtély megoldása most is Jonathan Huntra vár. A New York Times Magyarországon élő újságírója ezúttal Pécsre utazik, ahol rég elfeledett, római kori kincsről szóló legendára bukkan, amely már Janus Pannonius képzeletét is megmozgatta.
Ám az értékes lelet ígéretére furcsán reagálnak új ismerősei. Valaki hazudik vagy másnak mutatja magát. De ki? A kissé rámenős, ám gáláns múzeumigazgató? A dúsgazdag osztrák műkincsgyűjtő? A csinos, de bizalmatlan pesti régésznő? Netán a fiú a nevelőintézetből, aki azt állítja, őriz egy darabot Ábray professzor időgépéből?

A Magister M fantasztikus történelmi kalandregény, amelyben életre kel Janus Pannoniuson kívül Galeotto Marzio és Hunyadi Mátyás is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633571620
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  536
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés