Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Piers Anthony: Roogna-kastély

-21%
Piers Anthony: Roogna-kastély
3 490 Ft
Akció: 2 757 Ft2757
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

Millie, Dor dajkája kísértet volt 800 évig. Xanth mágiájának hála, most újra élő, őrjítően vonzó nő. Bármely férfit megszerezhetne magának akit akar... kivéve azt az egyet, akit tényleg akar: Jonathant, a zombit. Dor, Bink és Kaméleon fia immár tizenkét éves, teljes jogú varázsló, és Xanth trónjának várományosa Trent Király után. Trent úgy véli, itt az ideje, hogy a fiú leckét kapjon az önálló gondolkodásból és problémamegoldásból, amire majd szüksége lesz az uralkodáshoz.
A feladat szinte magától adódik: Dor induljon el, és szerezze meg az elixírt, amellyel Jonathant vissza lehet hozni az életbe. A megoldás azonban nem túl egyszerű: Az elixír titkát csak a Zombi Mester ismeri - aki 800 évvel korábban élt, a Roogna-kastély építése idején.
Dor visszamegy hát a múltba, egy mágikus faliszőnyeg és egy speciális varázslat segítségével, ahol egy barbár megszálló testében találja magát - szemközt egy rémületes kinézetű óriáspókkal. Később találkozik a 800 évvel fiatalabb,de nem kevésbé elbűvölő Millie-vel, és ráébred, hogy jelenlegi teste egyáltalán nem tizenkét éves...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633951132
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  542
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés