Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Popovics Tamás: Csavargó élet - Egy különös barátság és egy szenvedélyes szerelem története

-25%
Popovics Tamás: Csavargó élet - Egy különös barátság és egy szenvedélyes szerelem története
Fő kategória >Regény >Szépirodalmi
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Furcsa világ ez a mostani... kezd elterjedni az általános vélekedés, hogy gyűlölettel teli, kapzsisággal és telhetetlenséggel megfertőzött világban élünk... Aztán amikor átlendülök ezen a rövid negatív hullámon, és kinyitom a szemem, nem így látom. Olyankor mindig észreveszem, hogy a szeretet mindenhol jelen van, és ebben a fojtogató világban próbál szelíden utat törni magának. Előfordul, hogy nem különösebben említésre méltó, feltűnő vagy méltóságteljes módon, de mindenhol létezik, és körbekerít bennünket."

Popovics Tamás, a visszavonult ökölvívóbajnok életrajzi elemekkel átszőtt első regénye egy meglepetésekkel teli, hol szédítően ismeretlen, hol fájdalmasan ismerős világba vezeti el az olvasót. A fiatal főhős váratlanul olyan útra téved, ahol szembe kell néznie saját előítéleteivel, haragjával, csalódottságával, miközben feltárul előtte egy új dimenzió. Egy különös öregember, egy csavargó szegődik mellé, hogy segítse őt az eligazodásban, és elkezdődnek a tartalmas beszélgetések, amelyek új megvilágításba helyezik a fiatalember egész addigi életét. A múlt emlékfoszlányai, a jövő reményképei, egy megfoghatatlan, távoli világ felvillanásai kavarognak, olvadnak össze, és alakítják a jelen történeteit. S ebben az új világban a megszokott rutin a feje tetejére áll, és az oly régen vágyott szerelem is rátalál, amikor a legkevésbé számít rá.
A szemünk előtt kibontakozó emberi sorsok arra az egyszerű igazságra mutatnak rá: minden emberben ott szunnyadhat a változás lehetősége, és új értelmet nyerhet a szeretet, a szerelem ebben a zordnak tűnő, mégis csodákkal teli valóságunkban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633571729
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  288
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés