Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPriscilla Shirer: Eltökélt szívű nők

-25%
Priscilla Shirer: Eltökélt szívű nők
Fő kategória >Egészség, életmód >Lelki élet, család
2 950 Ft
Akció: 2 213 Ft2213
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Olyan időket élünk, amikor férfiak és nők sokasága csupán sodródik. Kisebb vagy nagyobb társaságok - "a tömeg" - hatására abbahagy dolgokat, amiket korábban cselekedett, és megtesz olyan dolgokat, amiket egyébként nem tenne. Mindezt pedig azért, mert nincs meg az a tartása, ami az igazi jellem velejárója. Ezért olyan döntő kérdés, hogy SOK-SOK TENNIVALÓD KÖZBEN SZAKÍTOTTÁL-E MÁR IDŐT ANNAK ELDÖNTÉSÉRE: KI AKARSZ LENNI?

Priscilla Shirer bestseller szerző a Merj szeretni! (és a Valóban bátrak) alkotóival összefogva arra az elhatározásra biztat, hogy naponkénti döntéseid mostantól Isten dicsőségét szolgálják, és az legyél, akinek Ő megálmodott. A bibliai igazságokkal átszőtt, bátorítással fűszerezett könyv arra ösztönzi azt a nőt, aki a tükörből néz vissza rád, hogy bízzon Istennek az életére vonatkozó tökéletes tervében, és olyan eltökélt szívű nő akarjon lenni, aki "tudatosan nőies, meglepően megelégedett, és hűségesen az Övé".
Ebből a fajtából nem folyik "tömegtermelés", de ők azok, akikre valóban szükséges van a férjnek, a gyermeknek, sőt az egész társadalomnak is.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246029
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  276
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés