Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekR. Kelényi Angelika: Az agyam eldobom - Nő pánikban

-25%
R. Kelényi Angelika: Az agyam eldobom - Nő pánikban
2 490 Ft
Akció: 1 870 Ft1870
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A könyv íróját - aki pánikbetegségének felbukkanása előtt nemcsak bírta a tömeget, de kereste is; kifejezetten ,"boltkóros" volt, a legsűrűbb szórakozóhelyeket kedvelte, és sosem mondott nemet a mozira, színházra - egyik percről a másikra mindettől félelem kerítette hatalmába. Ezt a naplót saját tapasztalatai alapján jegyezte le, önsajnálat nélkül, fanyar öniróniával. A pánik nemcsak a depresszióval, hanem a hipochondriával is kézen fogva jár. Kemény munka megküzdeni vele, s van, akinek sikerül, van, akinek nem. R. Kelényi Angelika úgy gondolja, meggyógyult. Ehhez azonban idő kellett, és sok-sok minden más is...
"Ez a könyv, annak ellenére, hogy a mai napig járom a pokol eme bugyrait, megnevettetett, és reményt adott, hogy van kiút! Köszönöm, Angelika!" (Molnár Anikó - közszereplő) "Roppant szórakoztató, torokszorítóan laza remekmű! Nem tudtam letenni!" (Straub Dezső - színész)
R. KELÉNYI ANGELIKA (1970) újságíró, aki 2014-ben elnyerte a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelését célzó, 2010-ben alapított Terézanyu-pályázat rangos fődíját. A Nőkorszak.hu főszerkesztőjének legújabb regénye egy humoros, szórakoztató napló, amely sokaknak adhat reményt arra, hogy van kiút a pánikból.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155252433
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  192
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  180 g/db
Webáruház készítés