Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekR. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy

-22%
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
3 490 Ft
Akció: 2 720 Ft2720
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Izgalom és romantika Szulejmán udvarában.

Szulejmán 1541. augusztus 29-én elfoglalja Buda várát. Ezen a napon nemcsak a magyar történelem, hanem egy fiatal lány élete is hatalmas fordulatot vesz, amikor uralkodói utasítására ő kíséri a gyermek János Zsigmond királyt a szultán táborába. A húszéves Illésházy Anna csak külsőleg tűnik egyszerű nemes lánynak, valójában egy különleges udvarhölgy, rendkívüli tudással és kemény feladattal, mellyel Izabella királyné és a király gyámja, a furfangos diplomáciai zseni, Fráter György bízta meg. Mindent megtesz, hogy maradéktalanul teljesítse a megbízatását, ezért kalandos úton beépül a szultán háremébe.
A bátor magyar lányt nap mint nap új feladatok elé állítja a sors, és döntenie kell, hogy a rá rótt kötelesség, vagy az igazság és a szerelme fontosabb-e számára.

A Szulejmán és a magyar udvarhölgy R. Kelényi Angelika első történelmi eseményeken alapuló romantikus kalandregénye. Hazugság, gyilkosságok, nőrablás, intrika és halálos szerelem a török félhold árnyékában, a magyar történelem vérzivataros időszakában.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155596506
  Kiadó
  Álomgyár Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  408
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés