Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRachel Hawkins: Demonglass - Démonüveg - Hex Hall 2.

-20%
Rachel Hawkins: Demonglass - Démonüveg - Hex Hall 2.
2 999 Ft
Akció: 2 390 Ft2390
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Sophie Mercer azt hiszi magáról, hogy boszorkány, és ezért került be a Hex Hallba, a kiskorú prodigiumok (vagyis boszorkányok, alakváltók és tündérek) javítóintézetébe. De aztán rájön a családi titokra, és arra, hogy Archer Cross, aki iránt gyöngéd érzelmeket táplál, A Szem ügynöke. Azé a csoportosulásé, aminek egyetlen célja, hogy a prodigiumokat eltöröljék a föld színéről.
Kiderül az is, hogy Sophie a világon élő két démon egyike - a másik démon az apja. De ami még ennél is rosszabb, hogy olyan varázserő birtokába került, ami életveszéllyel fenyegeti a szeretteit. Ezért úgy dönt, hogy Londonba megy, és aláveti magát a megfosztásnak, annak a veszélyes rituálénak, ami során vagy a varázserejét veszti el örökre, vagy az életét...
De amikor Angliába érkezik, megdöbbentő felfedezést tesz. Kiderül, hogy az új lakótársai is démonok. Valaki démonokat ébreszt, méghozzá azzal a hátsó szándékkal, hogy felhasználja az erejüket - és nem biztos, hogy jó célokra.
Eközben A Szem Archer Cross segítségével tovább vadászik Sophie-ra, de Sophie már nem érez a fiú iránt semmit. Vagy mégis?

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633738733
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  370 g/db
Webáruház készítés