Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRachel Vincent: Lélektolvajok - Sikoltók 1.

-21%
Rachel Vincent: Lélektolvajok - Sikoltók 1.
2 940 Ft
Akció: 2 323 Ft2323
Virtuális számla jóváírás: 29 Ft

Kaylee Cavanaugh majdnem olyan, mint a többi lány a gimiben... Majdnem. Tanul, dolgozik, bulizni jár legjobb barátnőjével, Emmával - és árgus szemekkel figyeli, épp kivel jár az iskola legjobb pasija, Nash Hudson!
Kaylee azonban egy ideje a legváratlanabb pillanatokban velőtrázó sikításban tör ki, látszólag ok nélkül. Különös viselkedése családját és saját magát is kétségbeejti, s amikor egy este Kaylee sikolyát követően egy fiatal lány holtan esik össze, majd nap mint nap újabb áldozatok követik őt, Kaylee-t nyomasztani kezdi a kérdés: vajon mi köze lehet neki mindehhez?
Kaylee persze szívesebben foglalkozna Nash Hudsonnal. De nem könnyű egy olyan sráccal randizni, aki láthatóan sokkal többet tud a Kaylee-t hatalmába kerítő sötét erőkről és a benne szunnyadó emberfeletti képességekről, mint ő maga...

"Minden egyes lélegzetvételem gyorsabb volt az előzőnél, és sikoly növekedett mélyen a mellkasomban. Összeszorítottam a számat, hogy elfojtsam, fájdalmasan csikorgatva a fogaimat. (...) A poharam kicsúszott a kezemből, és összetört a földön. A vörös hajú lány felsikkantott és hátraugrott, amikor a jéghideg kóla lefröcskölte őt, engem, Nasht és a férfit a tőlem balra lévő széken. De én alig vettem észre a jeges folyadékot és az engem bámulókat. Én csak a lányt láttam, és a sötét, áttetsző árnyékot, amely magába ölelte..."

Rachel Vincent San Antonióban él az Egyesült Álamokban. Dolgozószobáján két fekete macskával, Kacivel és Nyxszel osztozik. A Twitteren így ír magáról: "Könyveket írok. Könyveket olvasok. Sütök. Filmeket nézek. És nem hordok rózsaszínt."
Rachel Vincent a természetfeletti lények és a paranormális jelenségek között is magabiztosan kalauzolja szereplőit és olvasóit. A "Lélektolvajok" a szerző Sikoltók című, jelenleg nyolcrészes sorozat első kötete, amelyben egy fiatal bean sídhe próbálja megtalálni az egyensúlyt középiskolás mindennapi élete és a félelmetes ismeretlen világ között, amelyet csak most fedezett fel. A "Lélektolvajok" az Egyesült Államokban már tizenhárom kiadást ért meg.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155235085
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  300
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés