Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRácz Zsuzsa: Állítsátok meg Terézanyut!

-25%
Rácz Zsuzsa: Állítsátok meg Terézanyut!
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Marcsi azt állítja, hogy nem szabad megrémülnöm, ha egy pasi nem kéri meg a kezemet az első randin, hanem találkozgatni akar velem. Pirkóviki évek óta állítja, hogy első randin soha nem szabad lefeküdni vele. Lujzi nem állít semmit, ő épp válik, mert érik bizonyos hatások. Cyberbarát, a felelős édesapa pedig azt állítja, legalább három hónapig meg kell tartóztatnom magam a komoly férfitól.
Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy várnom kell, mert az Igazit azonnal fel fogom ismerni. Mégis MIRŐL? És meddig várjak? Hányat kell aludnom odáig, egyedül? Mi van, ha itt ragadok végleg a nyolcker kisszobában macinaciban, szemüvegben, állás és pasi nélkül, harmincévesen? Miki, az öcsém és lakótársam csak röhög rajtam, ha siránkozom neki a konyhasztalnál sörök mellett, de hát könnyű neki, nincs még huszonöt, hosszú, szőke csaja van és menő állása."
Közel másfél éves elszánt állás- és pasikeresés hiteles történetét tartod a kezedben. Péntek esti lázas portyáin főhősnőnk, Kéki Kata hol Zöldmezőszárnya Királyfival, hol a gyönyörű Perzsa herceggel, hol Daviddel a Csokoládészeművel és még sok-sok más Micimacsóval fut össze.
Munkanapokon biznisztündérnek öltözve hivatásszerűen állásinterjúkra jár, de ez még nem minden. Kata Teréz anya módjára kényszeresen meg akar menteni minden útjába kerülő, elsősorban férfit...
# Egy igaz történet, egy igazi lánytól, aki az Igazit keresi, mindig, mindenhol, mindenkiben. És meg is találja. (Mindenkiben.)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638991102
  Kiadó
  Terézanyu Online Kft.
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  260
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés