Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRákos Péter: Égi jelek - A lét tizenkét lépcsőfoka

-25%
Rákos Péter: Égi jelek - A lét tizenkét lépcsőfoka
Fő kategória >Ezoterika >Horoszkóp, asztrológia
2 200 Ft
Akció: 1 650 Ft1650
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

E könyv nagyszerű szerepe, hogy rehabilitálja az asztrológiát - írja róla Szepes Mária. "Visszahelyezi azt ősi trónjára, és az összefüggéseitől elszakított határtudományból a bölcselet és a megismerés szerves részévé teszi. Soraiból ugyanaz a megvilágosodás sugárzik, mint a mérhetetlen mélységű múlt kútjából felszikrázó rejtélyes bölcs, Hermész Triszmegisztosz Smaragdtáblájából."

A mű egészen az ősi alapokig hatol, ám mégis közérthetően tárja elénk, hogy mi dolgunk a világban, mi a sorsfeladatunk, miben áll a szabadságunk, s mi köze mindennek az asztrológia jelképrendszeréhez. Közelebb hozza a látásból jól ismert szimbólumokat, s elvezet annak felismeréséig: a mindennapok fonala éppen a jelképek összefüggéseiből bontakozik ki. Az asztrológia gondolkodásmódjának ismerete általános kulcsot ad a kezünkbe: segítségével egyfajta titkos nyelv birtokába jutunk.

Az Égi jelek harmadik, átdolgozott és bővített kiadása nélkülözhetetlen kézikönyv mindazoknak, akik most lépnek először a csillagtudomány szűzföldjére, s azoknak is, akik a számtalan asztrológiai irányzat és a gyakran egymásnak ellentmondó szakirodalom útvesztőjéből keresik a kiutat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638990600
  Kiadó
  Magánkiadás
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  220
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés