Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Randy Susan Meyers: Kényelmes hazugságok

-21%
Randy Susan Meyers: Kényelmes hazugságok
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

Hány hazugság kell ahhoz, hogy az igazság kiderüljön?

Három anya. Két apa. Egy gyerek.

Öt évvel ezelőtt Tia őrülten beleszeretett egy családos férfiba. Amikor terhes lett, Nathan eltűnt az életéből, ő pedig a kisbaba örökbe adása mellett döntött. Most viszont szeretné felvenni a kapcsolatot a lányával és a volt szerelmével.

Öt évvel ezelőtt Caroline, a neves patológus, hirtelen ötlettől vezérelve örökbe fogadott egy kisbabát, hogy a férjének kedvében járjon. Most azonban már megkérdőjelezi, hogy egyáltalán alkalmas-e feleségnek és anyának.

Öt évvel ezelőtt Juliette ideálisnak tartotta az életét: szerető családja, szilárd házassága és gyümölcsöző vállalkozása volt. Majd kiderült Nathan viszonya. A férje megfogadta, hogy soha többé nem lép félre, és ő bízott benne. De ez még azelőtt volt, hogy az asszony tudott volna a babáról.

Most, hogy Juliette felbontotta a Nathannek érkezett levelet, a világa újra összeomlik. Hogyan tudta a férje megtagadni a lányát? És mi mindent titkolhat még? Juliette szeretné kideríteni az igazságot, s a kislány keresésére indul. A kutakodása Tiához és Caroline-hoz vezeti, és a három nő olyan következményekkel találja szemben magát, amilyenekkel egyikük sem számolt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638964892
  Kiadó
  Pioneer Books
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés