Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRandy Susan Meyers: Kényelmes hazugságok

-25%
Randy Susan Meyers: Kényelmes hazugságok
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Hány hazugság kell ahhoz, hogy az igazság kiderüljön?

Három anya. Két apa. Egy gyerek.

Öt évvel ezelőtt Tia őrülten beleszeretett egy családos férfiba. Amikor terhes lett, Nathan eltűnt az életéből, ő pedig a kisbaba örökbe adása mellett döntött. Most viszont szeretné felvenni a kapcsolatot a lányával és a volt szerelmével.

Öt évvel ezelőtt Caroline, a neves patológus, hirtelen ötlettől vezérelve örökbe fogadott egy kisbabát, hogy a férjének kedvében járjon. Most azonban már megkérdőjelezi, hogy egyáltalán alkalmas-e feleségnek és anyának.

Öt évvel ezelőtt Juliette ideálisnak tartotta az életét: szerető családja, szilárd házassága és gyümölcsöző vállalkozása volt. Majd kiderült Nathan viszonya. A férje megfogadta, hogy soha többé nem lép félre, és ő bízott benne. De ez még azelőtt volt, hogy az asszony tudott volna a babáról.

Most, hogy Juliette felbontotta a Nathannek érkezett levelet, a világa újra összeomlik. Hogyan tudta a férje megtagadni a lányát? És mi mindent titkolhat még? Juliette szeretné kideríteni az igazságot, s a kislány keresésére indul. A kutakodása Tiához és Caroline-hoz vezeti, és a három nő olyan következményekkel találja szemben magát, amilyenekkel egyikük sem számolt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638964892
  Kiadó
  Pioneer Books
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés