Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRaymond Lo: A Feng shui és a siker titka térben és időben - A Repülő csillagok és a kínai sorselemzés művészete

-21%
Raymond Lo: A Feng shui és a siker titka térben és időben - A Repülő csillagok és a kínai sorselemzés művészete
2 780 Ft
Akció: 2 196 Ft2196
Virtuális számla jóváírás: 28 Ft

Könyvem első részében a Négyoszlopos Sorsmeghatározás különleges módszerét mutatom be, ami újdonság a Kínán kívül élők számára. A Négyoszlopos Sorsmeghatározás klasszikus sorselemzési eljárás, pontos, időpontok szerint behatárolható képet ad az ember képességeiről, lehetőségeiről, élete szerencsés és balszerencsés időszakairól. A technikát néhány híresség és befolyásos politikus sorsának elemzéseivel illusztrálom. Közlöm előzetes jóslataimat az amerikai-iraki összecsapások kimeneteléről az 1990-91-es Öbölháborúban, megtudhatják mekkora szerepe volt az események végeredményére id. Bush elnök és Saddam Hussein sorsának és szerencséjének. Kiderül, milyen végzetes okok vezettek Marilyn Monroe halálához. S amint Karen Carpenter és John Lennon fiatalon elhunyt művészek tragikus sorsának okai, úgy Margaret Thatcher és Mihail Gorbacsov politikai karrierjének alakulása is kikövetkeztethető Sorsuk Négyoszlopából, valamint Szerencseoszlopaikból.
A könyv második részében a Feng Shui rejtett szépségeivel foglalkozom, s igyekszem bemutatni a tan kevéssé ismert összefüggéseit és módszereit. Hongkong híres épületeinek Feng Shui elemzésén túl, számos érdekes példán mutatom be, mi mindenre jó a Feng Shui. Szeretném, ha Olvasóim e különleges technika ismeretében boldogabban élhetnének. (Raymond Lo)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638663313
  Kiadó
  Első Magyar Feng Shui Centrum
  Kiadás éve
  2005
  Oldalszám
  228
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés