Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekReba Toney: Osztályozó játék - Tuti recept a tökéletes lelki társ megtalálásához

-21%
Reba Toney: Osztályozó játék - Tuti recept a tökéletes lelki társ megtalálásához
2 499 Ft
Akció: 1 974 Ft1974

Belefáradtál abba, hogy mindig rossz pasikkal randizol? Feladtad a reményt, hogy tökéletes társat találj magadnak? Néha a legnehezebb problémát a leg­egyszerűbb megoldani.

Az elmélet: Ha mindig szakítanak veled, azért van, mert olyan emberekkel randizol, akik jobbak nálad. Ha mindig te teszed lapátra a partnereidet, valószínűleg olyan emberekkel randizol, akik számodra nem elég jók. Osztályozd magad és másokat, és csak azokkal randizz, akik olyan eredményt értek el, mint te.

A módszer: Gyors és szórakoztató! Osztályozó skála 1-től 10-ig, ahol az 1-es a legrosszabb, a 10-es pedig a legjobb. Az értékelés négy területet érint: arc, test, személyiség és élethelyzet. Az eredményt pillanatok alatt ki lehet számolni.

A könyv: Kiderül, hogyan lehet a lehető leghatékonyabban alkalmazni az egyszerű és gyors osztályozó rendszert: miként értelmezzük az osztályzatokat, hogyan növelhetjük az eredményeinket, és miért nem szabad értékelésünket elárulni másoknak. Mindezt az Osztályozó játék alapelveit a gyakorlatban is alkalmazó emberek személyes beszámolóival teszi életszerűvé.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789637054662
  Kiadó
  Hajja és Fiai Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés