Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRebecca Ann Collins: Mr. Darcy lánya - Pemberley-krónikák 5.

-25%
Rebecca Ann Collins: Mr. Darcy lánya - Pemberley-krónikák 5.
Fő kategória >Regény >Romantikus
3 399 Ft
Akció: 2 549 Ft2549
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Jane Austenért gyerekkora óta rajongó Rebecca Ann Collins nem másra vállalkozott, mint hogy folytatja a Büszkeség és balítéletből megismert szereplők történetét. A nagy sikerű Pemberley-krónikák sorozat lapjain tovább követhetjük a Darcyk, a Bingley-k és családjuk, barátaik, valamint a Collins által életre hívott, új szereplők életének folyását.

Mr. Darcy lánya, a bájos, gyönyörű és intelligens Cassandra ezúttal komoly kihívással találja szemben magát: miközben életét kitölti saját, boldog házassága és a gyermekei, öccse, Julian problémái miatt rá marad a Pemberley-ről és az unokaöccséről való gondoskodás. Cassynek minden belső erejére és leleményességére szüksége van ahhoz, hogy nevelje Julian fiát, és Pemberley bérlői is elégedettek legyenek. Amikor problémák sorozatával néz szembe - a lánya látszólag nem megfelelő kapcsolatba kezd, a fia akaratán kívül belekeveredik egy gyilkossági nyomozásba -, Cassynek cselekednie kell, mielőtt a dolgok kikerülnek az irányítása alól.

A viktoriánus korban Anglián végigsöprő drámai politikai és társadalmi változások élénk háttere előtt a Mr. Darcy lánya figyelemre méltó történet egy erős asszonyról a férfiak világában, aki küzd, hogy egyensúlyba hozza az elvárásokat a szerelemben és kötelességben lányként, feleségként, anyaként és nővérként.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354947
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  464
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  520 g/db
Webáruház készítés