Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRejtő Jenő - Rudolf Péter: Az elveszett cirkáló - hangoskönyv melléklettel

-25%
Rejtő Jenő - Rudolf Péter: Az elveszett cirkáló - hangoskönyv melléklettel
1 690 Ft
Akció: 1 268 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A kiadvány leírása:
A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el. 
A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.
A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be Az elveszett cirkáló főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.
(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2005-ben kiadott, közel 5 órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)

Tartalom - Az elveszett cirkáló
Mit tegyenek a pireuszi kikötő jólelkű csavargói, ha kölyökképű védencük feltaláló testvérét kell felkutatni Burmában? Természetesen részvénytársaságot alapítanak. Mit tegyen Piszkos Fred, ha (önhibáján kívül) elrulettezi az utazásra szánt összeget? Természetesen hajót lop. Sajnos, csak a Brit Királyi Haditengerészet cirkálója volt kéznél...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630991452
  Kiadó
  Kossuth Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  24
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  192 g/db