Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRejtő Jenő: Az ellopott futár

-25%
Rejtő Jenő: Az ellopott futár
Fő kategória >Regény >Szórakoztató
999 Ft
Akció: 749 Ft749
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

" Nagyon helyes, hogy a tetemet már előkészítették a boncoláshoz. Örülök, hogy végre rend van a kórházban. Fogjunk hozzá uraim. A lelet szerint ez itt egy negyvenöt év körüli anaemiás egyén, causa mortalis: előrehaladott atrophia... a kórboncnok felemelte kését, lehúzta a leplet, ám ekkor legnagyobb csodálkozására a halott felült, és mutatóujját figyelmeztetően kinyújtva, így szólt:
Pardon, a boncolás előtti illem előírja, hogy bemutatkozzam.
A tanár szigorúan összevonta két szemöldökét, és a meghökkent kórházi szolgára nézett.
Marcel! Hogy kerül ide egy jól nevelt női hulla, a középkorúnak jelzett negyvenöt év körüli egyén helyére. Uraim! És az orvosokhoz fordult, választ sem várva: Iménti kijelentésemet visszavonom: a kórházban még sincs rend.
Nem is szólva az ablakokról jegyezte meg egy tetemtől szokatlan, szemrehányó hevességgel a halott , amelyeket legalább két hete nem pucolt senki. Nevem Prücsök, mely titkos megjelölés nemzetközi kémnők számára.
Hogy kerül ön a boncolóasztalra? kiáltotta a kórházi szolga.
Belopóztam, kérem, éjszaka, mivel hírhedt kémnő vagyok, és fontos hadititkokat akartam itt kilesni. Ez kötelező, mert megbízóm, akinek rém vastag a szemöldöke, miszter Iksznek hívják, olykor kacag, mindenkit megölet, és egy feltűnően tuskólábú illető, beteg rokonaim révén zsarol."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155476679
  Kiadó
  Csengőkert Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  172
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  130 g/db
Webáruház készítés