Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRichard Bard: Brainrush - A fejével játszik

-21%
Richard Bard: Brainrush - A fejével játszik
2 999 Ft
Akció: 2 370 Ft2370
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Jake Bronson vadászpilóta megtudja, hogy gyógyíthatatlan rákja van, és hamarosan meg fog halni. Éppen vizsgálják, amikor komoly üzemzavar lép fel az orvosi készülékben, és ettől valami kattan az ő fejében is. Az incidens után rájön, hogy képes turbófokozatba kapcsolni az agyát - emberi szuperszámítógép lett, sokoldalú zseni és memóriabajnok. Kivételes képességei nem sok vigaszt nyújtanak neki, hiszen közelgő halálát nem tudja késleltetni.
De néhány ezer kilométerre arréb felfigyel rá Luciano Battista, a mindenre elszánt terrorista, aki úgy érzi, elvetemült imái végre meghallgattattak. Hiperintelligens katonák kifejlesztésén dolgozik, nagyszabású dzsihádista akciót akar végrehajtani velük Amerikában. Orvosi kísérletei már majdnem célhoz érnek, de még szüksége van egy igazi szuperagyra, amelyben megtalálja a zseniális képességek kulcsát.
Elragadó szépségű kolléganőjét bevetve lépre csalja Jake-et, akinek ezután a halálnál is borzasztóbb forgatókönyvvel kell szembenéznie: lehet, hogy rajta keresztül vezet az út ártatlan milliók pusztulásához...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633992951
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  382
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés