Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Richard Morgan: Az acél emléke

-21%
Richard Morgan: Az acél emléke
3 580 Ft
Akció: 2 828 Ft2828

Sötét úr közeleg. E jövendölés hajtja Ringil Eskiathot - a barátainak csak Gilt -, a kiégett zsoldost és egykori háborús hőst, akinek nyelvénél csak a kardja élesebb.
Gil már rég elhidegült nemesi családjától, ám mégis elfogadja anyja megbízását, hogy előkerítse rabszolgasorba jutott unokahúgát, azonban hamarosan kiderül, hogy egyetlen fiatal lány életénél sokkal több forog kockán. A világ baljós erők céltáblájává vált: egyesek az aldrainok, egy sokak által rettegett kegyetlen, mégis gyönyörű démonok visszatéréséről suttognak. Immár csupán Gil és két régi bajtársa állhatja útját a jövendölésnek, amely ha beteljesedik, az egész világ vérbe borul - viszont, ha e világ hősei ilyenek, akkor az ellenszer könnyen lehet, hogy rosszabb, mint a kór maga.

Az acél emléke hamisítatlan sötét fantasy: a világa véres és elkeseredett, a hősei pedig szarkazmustól fűtött kétes alakok. Richard Morgan korábban sci-fi íróként alkotott és több rangos díjat is nyert (a legismertebb regénye a Valós halál), e művével a 2000-es évek végén váltott műfajt, és hangos kritikai sikert aratott.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155522871
  Kiadó
  Agave Könyvek
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  377
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés