Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Richard Rohr - Andreas Ebert: Enneagramm - A lélek kilenc arca

-21%
Richard Rohr - Andreas Ebert: Enneagramm - A lélek kilenc arca
3 200 Ft
Akció: 2 528 Ft2528
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Richard Rohr és Andreas Ebert Enneagramm könyve 1989-ben jelent meg Németországban, és óriási sikert aratott. Sok százezer példányban kelt el, számos nyelvre lefordították. Kötetünk a mű második, bővített és átdolgozott kiadását adja közre.
A szerzők maguk is gyakorlott enneagramm-kurzus vezetők. Részletesen és élvezetes, közérthető stílusban tárgyalják a kilenc személyiségtípust, lelkünk "arcait", amelyekben mindnyájan magunkra ismerhetünk.
Rávilágítanak a karakter-fixációk gyermekkori gyökereire, kialakulásuk és működésük mechanizmusára, és arra, hogy fejletlen, rögeszmés formájukban azok milyen kártékonyak, önmagunknak és másoknak is sok-sok szenvedést okozók lehetnek. Felvázolják ugyanakkor a kibontakozás útját is: hogyan ismerjük fel magunkban a düh, félelem vagy éppen a kisebbrendűségi érzés által kiváltott hibás magatartásformákat és hogyan emelkedjünk felül azokon. Hangsúlyozzák, hogy az enneagramm nem valamiféle dogmatikus tanítás, hanem kitűnő segédeszköz az önmegismerés, a személyiségfejlesztés, a spirituális átalakulás útján.
A könyv részletesen foglalkozik a rendszer eredetével, kialakulásával, és bemutatja, hogy az nagyon közel áll a jézusi tanítás szelleméhez.
Az utolsó részben kap helyet az enneagramm-ábra jelentéstartalmának kifejtése, amelynek során számos további érdekes összefüggés és új szempont tárul fel az olvasó előtt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632100777
  Kiadó
  Ursus Libris Kiadó
  Kiadás éve
  2003
  Oldalszám
  276
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  32 Ft
Webáruház készítés