Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRichard Rohr: Halhatatlan gyémánt - Igaz Énünk keresése

-25%
Richard Rohr: Halhatatlan gyémánt - Igaz Énünk keresése
2 700 Ft
Akció: 2 030 Ft2030
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Amikor a Hamis Én kifejezést használom, azt az ént értem rajta, amelyet létrehozunk és magunkévá teszünk, hogy megtaláljuk identitásunkat a világban - a munkánkat, a hivatásunkat, a vallásunkat, a kultúránkat, a társadalmi helyzetünk elemeit. A hamis itt nem azt jelenti, hogy rossz, hanem csak azt, hogy külső, múlékony, változó. Valamennyiünknek van Hamis Énje - szükségünk van rá, hogy élni tudjunk a világban.
Az Igaz Én az, aki objektíven vagyunk Istenben. A legtöbb vallási és spirituális hagyomány léleknek nevezi, habár misztikus módon egyben több is annál. Nem saját személyiségünk, választásaink, tapasztalataink révén hozzuk létre, nem lehet előállítani vagy megalkotni. Legbelső lényegünket jelenti. (...) Úgy vélem, a halhatatlan gyémánt metaforája fejezi ki legjobban, amiről beszélek: erős, igaz, tiszta, de el van rejtve bennünk." (részletek egy Richard Rohrral készített interjúból)
"Ígérem önöknek, hogy Igaz Énjük felfedezése olyan lesz, mintha hatalmas teher kerülne le a vállukról. Többé nem kell majd építgetniük, védelmezniük és magasztalniuk semmilyen idealizált énképet. Az Igaz Énben élt élet egész egyszerűen sokkal boldogabb létezés, bár a nap huszonnégy órájában soha sincs részünk benne. De innentől fogva bármikor visszatérhetnek ide." (részlet a könyv első fejezetéből)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639718685
  Kiadó
  Ursus Libris Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  280 g/db
Webáruház készítés