Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRichard Webster: ARCOLVASÁS mindenkinek

-25%
Richard Webster: ARCOLVASÁS mindenkinek
2 300 Ft
Akció: 1 730 Ft1730
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

"Arcunk titkot rejt. Titkot, amely lelkünk mottóját viseli, és amelyből az is kiolvashatja természetünket, aki még az ábécét sem ismeri." (Sir Thomas Browne)

"Soha ne ítélj a külső alapján!" szól a közismert intelem. Ennek ellenére akarva-akaratlanul ezt tesszük. Elménk ezernyi megismert arcot tárol és társít a megfelelő jellemvonásokkal. Különféle arckarakterek alapján véleményt alkotunk embertársainkról. Vajon az ebből eredő következtetéseink minden esetben reálisak? Hogyan alakíthatjuk megérzéseinket biztos tudássá? A Magyarországon is jól ismert Richard Webster legújabb könyve épp ezt az ismeretanyagot nyújtja az olvasóknak.
A könyv első része a hagyományos arcolvasást, míg a második a jelek értelmezését, illetve az arckifejezések megfejtését írja le. Mindezt alkalmazva arcuk alapján felismerjük mások motivációit és szükségleteit. Nagyobb emberismeretre teszünk szert, toleránsabbá válunk, sikeresebben és könnyebben oldjuk meg konfliktusainkat. Az Arcolvasás mindenkinek elindít az önismeret felé vezető úton is, saját arcunk feltérképezésével fejleszthetjük személyiségünket.

Az arcolvasás képességének elsajátításával egy olyan tudást kapsz, amellyel toleránsabbá válsz, könnyebben oldod meg a konfliktusokat és jobban kiigazodsz a körülötted élőkön. A könyvben leírtak segítségével sikeresebbé és sokkal könnyebbé teheted saját magad számára az életet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911748
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  256
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés