Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRoald Dahl: A barátságos óriás

-22%
Roald Dahl: A barátságos óriás
2 999 Ft
Akció: 2 340 Ft2340
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

2016 augusztusában kerül a mozikba Steven Spielberg nagyszabású filmje, a világ leghíresebb mesemondójának egyik leghíresebb regényéből született A barátságos óriás. Ezzel egy időben új kiadásban jelenik meg újra a regény, amelyet korábban Szofi és HABÓ címen ismerhettek az olvasók.

A Hatalmagos Azonáltal Barátságos Óriás, azaz a HABÓ nem közönséges csontrágcsáló óriás. Ahhoz túlságosan is kedves és jámbor. Szofi legnagyobb szerencséjére. Ha ugyanis bármelyik másik óriás rabolta volna el az éjszaka kellős közepén, hamarosan felfalta volna reggelire. Amikor Szofi megtudja, hogy az óriások Angliába loholnak, és egészben nyeldekelnek le kedves gyerkedliket, ő meg a HABÓ elhatározza, egyszer s mindenkorra véget vetnek a szörnyűséges emberevésnek!

Roald Dahl kém volt, kiváló vadászpilóta, csokoládétörténész és feltaláló, továbbá a Charlie és a csokigyár, a Matilda, A barátságos óriás, valamint számos nagyszerű történet szerzője.

A barátságos óriás az első kötet a Kolibri Kiadó Roald Dahl-sorozatában, amelyben új fordításban jelenik meg a Matilda, illetve a későbbiekben további népszerű Dahl-regények is. A köteteket a számos David Walliams-könyvet is illusztráló Quentin Blake rajzai gazdagítják.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155501036
  Kiadó
  Kolibri Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  292
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  330 g/db
Webáruház készítés