Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Dugoni: A felszín alatt

-21%
Robert Dugoni: A felszín alatt
3 290 Ft
Akció: 2 600 Ft2600
Kezdete: 2017.09.02   Visszavonásig érvényes!

Tracy és Sarah Crosswhite testvérek, és úgy bánnak a pisztollyal, mint senki más. Egy lövészverseny után a huszonkét éves Tracy haraggal válik el húgától, és amikor a távolodó kocsiból hátrapillant, még nem tudja, hogy utoljára látja Sarah-t.
Húsz évvel később Crosswhite nyomozó a gyilkossági csoport tagja, elhivatott zsaru, aki rabja maradt a múltban történteknek, akárcsak a gyilkos, aki börtönbe került húga eltűnésekor. Ugyan a gyilkost elkapták, a holttest nem került elő... A nő újra és újra átrágja magát a tanúvallomásokon, ellenőrzi a nyomozati anyagot, és egyre biztosabb abban, hogy nem az ül börtönben, aki tényleg felelős a húga haláláért. És ekkor a szülővárosukban, a hegyekben húsz év után egy fiatal nő csontjaira bukkannak.
Az ügyet újra előveszik, és Tracy nagy erővel veti bele magát a nyomozásba, hogy végre megnyugvásra találjon. Azzal azonban nem számol, hogy ennyi év távlatából is többen akadnak, akik megakadályoznák ebben, és ha lebeszélni nem tudják, képesek arra is, hogy minden áron megállítsák...

Robert Dugoni Az igazság bajnoka című nagy sikerű regény szerzője újabb vérbeli krimivel jelentkeziik, amelyben az utolsó pillanatig nem lehetünk biztosak abban, hogy mi történt a múltban és miért történik a jelenben.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636437930
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  359
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés