Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekRobert Johnson - Vivian McCann - Philip Zimbardo: Pszichológia mindenkinek 1. - Agyműködés - Öröklés - Észlelés - Fejlődés

-26%
Robert Johnson - Vivian McCann - Philip Zimbardo: Pszichológia mindenkinek 1. - Agyműködés - Öröklés - Észlelés - Fejlődés
4 499 Ft
Akció: 3 329 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Hogyan tanulunk meg beszélni? A gyerekek tényleg felpörögnek, ha sok cukrot esznek? Mitől lesz boldog a házasságunk? Hogyan csapnak be minket az érzékszerveink? 

A Stanford Egyetem professzora, a "börtönkísérlete" révén világhírt szerzett Philip Zimbardo és munkatársai tudományosan, ugyanakkor nagyon szórakoztatóan ismertetnek meg mindazzal, amit a pszichológiáról tudni kell. A szerzők felhasználják a legfrissebb kutatási eredményeket, és esettanulmányokkal, a kritikus gondolkodást fejlesztő feladatokkal segítik, hogy az elsajátított tudást a mindennapi életben is alkalmazhassuk. A Pszichológia mindenkinek nem véletlenül szerepel a világ főiskoláin, egyetemein a kötelező olvasmányok listáján.

Zimbardóék munkája magyarul négy kötetben jelenik meg. Az első kötet a tudomány alapjaival ismertet meg - vagyis agyunk működésével, az örökletesség kérdésével, az észleléssel, illetve az ember pszichés fejlődésével.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634331612
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  870 g/db